Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Dit privacybeleid geldt voor alle webpagina's met betrekking tot deze website.

Alle verzamelde in de online formulieren op de website informatie wordt gebruikt om gebruikers die zich abonneren op deze dienst persoonlijk te identificeren. De informatie zal niet gebruikt worden voor iets anders dat die staat vermeld in de algemene voorwaarden voor het gebruik van deze service. Geen van de informatie zal worden verkocht of ter beschikking gesteld aan iedereen.

De Site kan bepaalde informatie te verzamelen over uw bezoek, zoals de naam van de internet service provider en het Internet Protocol (IP) adres via welke u toegang tot het internet; de datum en tijd waarop u de site; de pagina's die u toegang, terwijl op de site en het internetadres van de website van waaruit u direct gekoppeld aan onze site. Deze informatie wordt gebruikt voor het verbeteren van de site, trends te analyseren, en het beheer van de site.We kan nodig zijn om dit beleid van tijd tot tijd te wijzigen om nieuwe problemen aan te pakken en veranderingen op onze site weer te geven. We zullen deze wijzigingen te posten, zodat u altijd weet welke informatie we verzamelen, hoe we die informatie zouden kunnen gebruiken, en of we deze informatie aan iedereen bekend zullen maken. Gelieve terug te verwijzen naar dit beleid regelmatig. Als u nog vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, stuur ons dan een e-mail.

Door het gebruik van deze website, geeft u aan dat u akkoord gaat met ons privacybeleid. Als je niet akkoord gaat met dit beleid, dan kunt u onze website te gebruiken. Uw voortgezet gebruik van de website na de bekendmaking van wijzigingen in deze voorwaarden zal betekenen dat u de wijzigingen aanvaardt.